Eva Maydell
Ева Майдел представи водача на листата в четвърти МИР и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов и допълни, че няма съмнения, че ГЕРБ ще постигне убедителна победа в старопрестолната столица, както по време на предишни избори.

„Кандидат-депутати на ГЕРБ от област Велико Търново са доказани професионалисти с активна гражданска позиция, които могат да предлагат и реализират решения на проблеми. В листата виждам хора с потенциал да изпълнят на практика конкретните мерки, залегнали в управленската програма на ГЕРБ“

Това заяви българският евродепутат от групата на ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, по време на обявяването на листата с кандидатите за народни представители на ГЕРБ във великотърновска област.

Ева Майдел представи водача на листата в четвърти МИР и зам.-председател  на ГЕРБ Цветан Цветанов и допълни, че няма съмнения, че ГЕРБ ще постигне убедителна победа в старопрестолната столица, както по време на предишни избори.

„Фактът, че г-н Цветан Цветанов отново води листата в Търново, показва, че в ГЕРБ вярваме в здравия разум на жителите на областта, които подкпрепят отново хората, които свършиха много и качествена работа в предишното Народно събрание, особено в сферата на образованието и икономиката“, допълни Майдел, която има европейски информационен офис в града.