Eva Maydell and Dara Murphy
Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и председател на Международното европейско движение Ева Майдел се срещна със заместник-председателя на Европейската народна партия и директор за кампанията на ЕНП за европейските избори Дара Мърфи на 27 ноември 2018г. в Брюксел.

Двамата обсъдиха по-важните теми от европейския дневен ред, както и участието на паневропейски мрежи като Европейското движение в дебата за бъдещето на Европа.

„За да привлечем интереса на широк кръг граждани от всички части на Европа за посоката на нашия съюз, трябва да ги направим част от разговора за значението на ЕС и неговото бъдеще. Силата на ЕС идва от активното участие на гражданите в управлението му. Ние в най-голямата мрежа от проевропейски организации – Международното европейско движение, сме си поставили за цел да работим за Европа на гражданите, да покажем как Европа е подобрила живота на всеки един от нас и защо има смисъл  да бъдем членове на голямото европейско семейство.“ Това заяви Ева Майдел по време на срещата.