Eva Maydell
Ева Майдел ГЕРБ/ЕНП по време на среща с ученици от няколко училища от район Възраждане в София на 18 април 2019 г.

„Най-търсените меки умения от бизнеса за 2019 г. са креативност,умения за учене, убеждаване, управление на времето и адаптивност показва проучване на Линкдин. Това са умения, които технологиите по-трудно ще заменят и затова развитието им у младите трябва да е приоритетно за образователната система.„

Това заяви бългрският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел по време на среща с ученици от няколко училища от район Възраждане в София на 18 април 2019 г.

Eva Maydell„През последните години се срещнах и разговарях с хиляди млади българи от цялата страна, защото вярвам, че те не само трябва да знаят повече за възможностите, които им предоставя Европа, но и да изразят своето виждане в каква Европа искат да се развиват. Една от целите ми е младите българи да са активни граждани и техният глас да се чува в Европейския съюз и затова продължавам редовните срещи с тях.“

Това допълни Ева Майдел, която е член на бюрото на младежката интергрупа в Европейския парламент.

В дискусията участваха кмета на район Възраждане Савина Савова и над 80 ученици от 18 СОУ „Уилям Гладстон“, 30 СОУ „Братя Миладинови“, 32 СОУ „Св. Климент Охридски“ и 91 НЕГ „Проф. Константин Гълъбов“.

Събитието е част от проект „София и Европа за младите – 3D – Демокрация, диалог и дебат“ реализиран с финансовата помощ на програма „Европа“ на Столична община.