Eva Paunova
Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цачева - Манушев , Цветан Цветанов и Ева Паунова в препълнената зала, по време на основната предизборна среща с гражданите в Спортна зала във Велико Търново.

„Кандидатурата за президент на Цецка Цачева събира опита и експертизата на ГЕРБ като партия за последните 10 години. Тя е човек, за когото политиката не е място за трупане на лични облаги. Тя е човек, който за разлика от други, е показал, че може да носи отговорност за дела с високо обществено значение. Цецка Цачева е политик, който не разделя, а обединява“.


Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова при срещи с граждани на област Велико Търново в събота, 15 октомври 2016 г.

 

„България има множество възможности пред себе си. Разполагаме с хора, които могат успешно да се включат в дигиталната революция на Европа, имаме млади хора, които могат да бъдат следващите изборетатели или бизнес лидери. Но това може да остане само нереализиран потенциал, ако няма подходящи политики, които да ги превърнат в реалност. Затова ни трябват точните и подготвени хора, които да поведат обществото ни – именно такива са Цецка Цачева и вицеадмирал Манушев“, заяви още Паунова.

 

Срещите се проведоха в рамките на предизборната обиколка на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ в област Велико Търново, в която Ева Паунова се включи. Заедно с Цецка Цачева, вицеадмирал Пламен Манушев, председателя на предизборния щаб Цветан Цветанов, кмета на община Велико Търново Даниел Панов, народни представители от областта и областния управител на Велико Търново проф. Пенчо Пенчев, тя посети и разговаря с граждани във Велико Търново, Горна Оряховица, Елена, Павликени и Свищов. Програмата включваше работна среща с ректора на Великотърновския университет, директори, учители и преподаватели, откриване на лекоатлетически пробег-мемориал „Д. Велиславов – Мики“, включване в празника на Еленския бут в Елена, срещи с граждани, посещение на цеховете на фирма за облекла и среща със структурата на Предприемачи-ГЕРБ – Велико Търново.