Andrey Novakov
Това, че съм евродепутат и областен координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград не е проблем, защото много от координаторите в страната са или депутати, или министри. Това каза за Радио „Фокус“ – Пирин българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и областен координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград Андрей Новаков.

Той изказа специални благодарности за доверието, което му е било гласувано от премиерът Бойко Борисов и членовете на Изпълнителната комисия.

„Мисля, че ще успеем в най-кратки срокове да възстановим структурите на партията в областта в сътрудничество с колегите от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, защото това е важно. Тук сме, за да чуем мнението на всички колеги от цялата област, от всяка една община. Всеки ще има възможността да каже всичко, да изчистим проблемите и заедно да продължим напред“, каза още Новаков.

Той добави, че в работата си като областен координатор ще заложи на диалога. „Със сигурност няма да тръгна с рогата напред“, коментира Новаков. Андрей Новаков посочи, че се познава с всички в структурите на ГЕРБ в областта.

„Не с всички сме на еднакво мнение, но партията ни е богата, защото има хора с различни виждани“, уточни Новаков.

Той подчерта, че в работата си като областен координатор ще използва всичко, което е научи в политиката, тъй като е член на ГЕРБ още от 19-годишна възраст.